Live

Black Friday 2023 la Emag 10.11.2023

Black Friday.

Iată câteva lucruri despre comenzile plasate în cadrul acestui eveniment, pe care le vei afla de mai jos.

Modalități de plată

De Black Friday, vei avea multiple modalități de plată din care să alegi. Cu toate acestea, comenzile plasate pe 10 noiembrie 2023 nu vor putea fi achitate prin:

  • Ordin de plată;
  • Metoda “Plătește peste 30 de zile”

Având în vedere numărul mare de comenzi de Black Friday, confirmarea plății poate întârzia. Nu îți face griji, vom ține legătura cu tine prin e-mail si/sau SMS.

Programul “RABLA eMAG” pentru electrice și electrocasnice nu este disponibil în Campania de Black Friday.

Durata livrării comenzilor de Black Friday

Odată ce ai plasat comanda, produsele selectate de tine sunt rezervate automat și vor fi expediate conform modalitatății de livrare pe care ai ales-o, pentru ca tu să te bucuri de ele până pe 24 noiembrie.Te ținem la curent în contul tău eMAG, prin e-mail și prin SMS.

De Black Friday, beneficiul Genius ‘Livrare a doua zi ’ nu este valabil, conform Regulamentului Genius disponibil aici.

Termenul de retur pentru o comandă de Black Friday

Daca ai comandat un produs vândut și livrat de eMAG, termenul de retur este de 30 de zile, la fel ca pe tot parcursul anului. Vezi aici termene și condiții de retur.

În cazul produselor vândute și / sau livrate de un partener eMAG Marketplace, termenul de retur este afișat în pagina fiecărui partener în parte. Cum verifici acest lucru: click pe numele partnenerului eMAG Marketplace chiar din pagina produsului pe care l-ai cumpărat (ex: vândut și livrat de Partener). Găsești toate informațiile de care ai nevoie despre Politica de returnare și Condiții de garanție, în secțiunile dedicate.

Dacă ești membru eMAG Genius și ai comandat un produs marcat în site cu eticheta Genius, termenul de retur este de 60 de zile, conform Regulamentului Genius disponibil aici.

Vezi aici mai multe detalii despre cum poți deveni membru eMAG Genius.

Notificarea livrării comenzilor de Black Friday

Imediat ce comanda ta este livrată în punctul de ridicare selectat, vei primi un mesaj prin e-mail și sms sau, dupa caz, poți ridica comanda dinvei fi notificat prin intermediul aplicațieia Sameday după caz,  împreună cu instrucțiunile de ridicare. De asemenea, poți urmări oricând statusul comenzii tale din Contul meu tău de client, secțiunea Comenzile mele.

Obținerea facturilor și a certificatelor de garanție ale produselor comandate de Black Friday

Pentru a avea grijă de mediu, emitem facturile în format electronic. Le vei găsi în contul tău eMAG, de unde le poți descărca oricând. Tot în contul tau gasești și certificatele de garanție.

Dacă produsul are garanție oferită direct de producător, vei găsi certificatul în cutia produsului sau lipită pe exteriorul cutiei. Dacă ai comandat de la partenerii eMAG Marketplace, vei primi factura și garanția odată cu produsul, în cutia acestuia.

e BLACK FRIDAY Romania 2022 ® Site Oficial Blackfriday Romania
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare