Black Friday 2021. Când încep marile reduceri în România la cele mai importante magazine online și ce oferte au

Black Friday e una dintre cele mai așteptate zile ale anului. Atunci, pasionații de cumpărături au șansa să intre în posesia obiectelor mult dorite, inclusiv televizoare, laptopuri, și alte electrocasnice. Reduceri sunt și la articole de îngrijire sau vestimentare. Iată când începe Black Friday la cele mai importante magazine online și ce oferte au emag, Vivre, Flanco, Altex, Notino, Sephora, evoMag, Answear, Elefant, About You.

De Black Friday, milioane de oameni fac cumpărături serioase: se pregătesc pentru Crăciun, pentru zilele de naștere ale celor dragi sau profită de ocazie pentru a achiziționa produsele dorite la prețuri mai mici. Iată tot ce trebuie să știi despre această zi, dar și ce trucuri trebuie să ai în vedere pentru a face shopping inteligent.

Când începe Black Friday 2021 în România

La finalul lunii noiembrie, toate magazinele, inclusiv cele fizice, își vor afișa oferta pentru Black Friday 2021.

De regulă, Vinerea Reducerilor cade în perioada 23-29 noiembrie. În anul 2021, Black Friday va fi pe 26 noiembrie 2021. Aceasta va fi ziua cu cele mai mari reduceri, conform comercianților, când ofertele imbatabile îi fac pe pasionații de cumpărături să-și umple coșurile virtuale sau, de ce nu, pe cele fizice.

În România, nu toate magazinele online respectă această dată. Unele preferă să ia startul mai devreme, în timp ce altele au nevoie de mai mult timp pentru a-și prezenta ofertele de Black Friday.

Și, pentru că probabil te întrebi când va începe Vinerea Neagră, afla din postarile următoare când începe Black Friday la eMAG, Vivre, Flanco, Altex, Notino, Sephora, evoMag, Answear, Elefant, About You, Dedeman.

e BLACK FRIDAY Romania 2022 ® Site Oficial Blackfriday Romania
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare